369.hu - Fotóalbum és képeslapküldő

Kedves Látogatónk!
 
 
A 369.hu egy 'non-profit' jellegű magánoldal. Nem kérünk pénzt a szolgáltatásainkért, élvezze mindenki szabadon oldalaink tartalmát.
 
 
DE! Ez nem jelenti azt, hogy lemondtunk bármilyen jogunkról az oldalakon megjelenő tartalmat illetően. Minden egyes kép, video, zenei fájl valamint egyéb médiatartalom és természetesen maga az oldal a programkóddal, szöveggel, képekkel és bármilyen egyéb dokumentummal magántulajdon!
 
Ez a következőt jelenti:
 
Nem lehetséges a tartalom részben vagy egészben való újraközlése:
Nem járulunk hozzá, a hogy 369.hu-n található dokumentumok tudtunk nélkül nyilvánosan megjelenjenek más oldalakon, a forumokra feltöltött virágképeinket is beleértve. Ha szükséged van pl. egy képre, lépj kapcsolatba velünk.
 
Hozzájárulunk, sőt örömmel vesszük az oldalainkra mutató hivatkozásokat. Már most is sok linkgyűjteményben megtalálható a képeslapküldő, remélem ez csak bővülni fog. Csak a teljes oldalra történő hivatkozást támogatjuk, az oldalak tartalmi elemei védettek!
 
 
Néhány szó a szolgáltatásokról:
 
Igyekszünk a legjobb minőségű és legbiztonságosabb szolgáltatásokat nyújtani, de semmiféle garanciát nem vállalunk ezek működésére. Nem is lenne értelme, hiszen nem tőlünk függ a szerverek működése, az internet biztonsága.
 
 
Az adatkezelésről:
 
Vállaljuk, hogy a megadott adatokat harmadik félnek nem adjuk át. De nem vállaljuk, hogy senki nem fér hozzá ezekhez az adatokhoz. A szervert nem mi üzemeltetjük, így a biztonságért sem tudunk felelősséget vállalni. Külön felhívom a figyelmedet arra, hogy a Vendégkönyvben megadott e-mail cím nyilvános!
 
 
De a lényeg: élvezd az oldalt, Nektek készítettük és ha szükséged van valamire, keress!
 
 
Kondor Csaba
369.hu

Kondor Csaba © 2004-2019. Minden jog fenntartva. All rights reserved.

Tájékoztató | Kapcsolat | Impresszum

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!